Menu Close

Suprasti ir padėti

Misija: Anykščių rajono gyventojams teikianti nestacionarias socialines paslaugas, užtikrinanti asmens orumo nežeminančias sąlygas, tenkinant būtiniausius poreikius, padedant įveikti socialinę atskirtį.

Teikiamos paslaugos

Anykščių rajono savivaldybės socialinių paslaugų centras vykdo šias funkcijas…

Kompleksinės paslaugos šeimai

Projekto tikslas – užtikrinti kompleksinių paslaugų šeimai teikimą ir plėtrą tikslinės grupės asmenims visoje Lietuvoje.

Turite klausimų?

Susisiekite su mumis ir mūsų specialistai mielai atsakys į visus rūpimus klausimus.

Naujienos ir kiti pranešimai

Maloniai kviečiame susipažinti su įstaigos informaciniai pranešimais, vykdomais renginiais, seminarais, ekskursijomis ir t.t.

Kaziuko mugė

Štai  praūžė ir pradundėjo Kaziuko mugės skelbiančios žiemos pabaigą, pavasario pradžią. Šie metai Dienos centro asmenims su negalia lankytojams buvo

Skaityti daugiau >

Užgavėnės

Užgavėnės  – tai slenkstis  tarp nueinančios žiemos ir artėjančio pavasario. Šiandien, DSGN gyventojai  kartu su Debeikių bibliotekininke Ingrida bei Debeikių

Skaityti daugiau >

Tapkite budinčiu globotoju!

Budinčio globotojo veikla – tai ne vien gerumo, pilietiškumo išraiška, tai veikla pagal individualios veiklos pažymėjimą. Paėmus vaiką iš jam nesaugios aplinkos biologinėje šeimoje, geriausia, kad jis iš karto patektų į šeimą, galinčią suteikti jam rūpestį ir šilumą.

Budintis globėjas – tai asmuo, kuris laikinai likusį be tėvų globos vaiką prižiūri savo namuose, natūralioje šeimos aplinkoje, užtikrindamas jam fizinį ir emocinį saugumą, ugdymąsi, auklėjimą, atliepia vaiko poreikius ir suteikia kasdienę priežiūrą. Šių žmonių veikla be galo svarbi ir prasminga.

Socialinis darbas – profesija ar pašaukimas ?

Skip to content